Site Informațional

Design testat ce îmbină planșe aerisite, conținut și cele mai recente tehnologii, pentru a transmite povestea unică a organizației tale.

Site Ecommerce

Functionalitați cos de cumpărături securizat inclus ce facilitează achiziția online a produselor și serviciilor tale. Indiferent de numărul de produse, platforma încarca și rulează impecabil.

Site Multi-Functional

Componentele complexe ale acestei soluții permit functionalități ca: conexiuni API, Administrare multi-site, Raportare, Facturare, Gestiune personalizată a diverselor proiecte cât și altele.

Merita o conversatie pentru a da viata proiectului tau.

De la concept la success!

Primul pas

CONCEPEREA PROIECTULUI / STRUCTURĂ

Setăm un ton pozitiv proiectului tău pentru a maximiza interacțiunea cu audiența vizată în vederea obținerii unor rezultate benefice. Acest lucru este materializat prin una sau mai multe propuneri de design ce vor ține cont de specificațiile tale și domeniul în care activează organizația.

În urma discuției cu unul dintre consultanții noștri vom stabili împreună beneficiile pe care le aduce organizația ta in piată, obiectivele proiectului, strategia de prezentare, cât și alte aspecte.

Ulterior, va trebui să ne trimiti în cadrul unui document structura dorită a site-ului împreuna cu alte elemente dorite.


Al doilea pas

CREATIE CONTINUT SI IMAGINI

Textul necesar diferitelor secțiuni din site poate fi conceput de unul dintre specialiștii noștri în copywriting ținând cont de targeturile stabilite / domeniul de activitate cât și informațiile furnizate, sau poate fi transmis într-un document și încadrat în site de web-designerii noștri.

"O imagine valoreaza cât o mie de cuvinte". Imaginile afișate în site au un impact major în componența acestuia setând tonul și transmitând vizitatorului o parte din povestea organizației tale. Alegerea acestora va fi facută de specialiștii noștri din pozele furnizate sau din selecție proprie.


Al treilea pas

DESIGN GRAFIC

Diagrama vizuală, concepută pentru utilizare facilă, structurată în vederea extragerii cât mai rapid a informațiilor despre serviciile, produsele cât și a companiei tale.

  • Determinăm paleta de culori și stilul vizual global
  • Arătăm și spunem povestea organizației tale
  • Organizăm conținutul și stabilim arhitectura site-ului
  • Proiectăm secțiuni cheie, subpagini și alte elemente grafice
  • Implementare design pentru mobil responsive

Al patrulea pas

DEZVOLTARE APLICATII WEBSITE

Codarea din spatele site-ului tău este testată în timp pentru a rula la fel de lin atât cu 10 cât și cu mii sau sute de mii de utilizatori. Asigurăm stabilitate, viteză rapidă la încarcare și accesibilitate pentru toate solutiile oferite.

  • Soluții de management al continutului (CMS)
  • Secțiune de Administrare pentru modificarea site-ului
  • Dezvoltare soluții / functionalități complexe
  • Migrat/implementat conținut website
  • Dezvoltare layout-uri responsive pentru mobil

Al cincilea pas

ASIGURAREA CALITĂTII

Se efectuează o testare completă a site-ului tău, se repară eventuale bug-uri, conținut afisat în mod eronat și se urcă site-ul pe server, unde va fi pregatit pentru vizite.

Testăm functionalitatea site-ului în meniul Live pe diferite browsere și dispozitive mobile.


Proiecte dezvoltate

Hai sa purtam o conversatie - da viata proiectului tau unic.