Servicii de promovare prin optimizare site SEO

Ce este?

Serviciul SEO constă în aplicarea diferitelor strategii de online marketing în vederea îmbunătățirii poziționării unui website în cadrul motoarelor de căutare. Aceste strategii variază de la optimizarea în pagină a conținutului și structurii până la construirea profilului de link-uri în afara site-ului. Optimizarea SEO este o parte importantă pentru orice plan de promovare online. Cu ajutorul unei strategii bine aplicate vom repoziționa website-ul in topul motoarelor de căutare, în special Google care acoperă majoritatea căutărilor efectuate.

De ce SEO?

Promovarea seo este o investiție în viitorul afacerii tale, traficul organic având un ROI (Return Of Investment) mult mai mare decât traficul de căutare plătit. O cotă semnificativă a traficului de căutare este orientat către rezultatele organice. Dacă website-ul tau NU este in prima pagină pentru expresiile de căutare reprezentative pentru afacerea ta, atunci iți lipsește o parte esențială din potențialul online pierzând astfel potențiali clienți care vor ajunge în grija competiției.

Solicită oferta SEO

Optimizare SEO On-Page

Structura unei pagini web cât și conținutul acesteia este doar o piesă din puzzle-ul SEO, una foarte importantă. Dar, dat fiind că prin intermediul site-ului ne adresăm în fapt publicului nostru țintă, potențialilor clienți, trebuie să privim acest proces dintr-un unghi mai amplu. Experiența pe care potențialul client o are atunci când ne vizitează site-ul este în primul rând importantă pentru procesul de vânzare. Va avea o experiență bună? Vom reuși vânzarea. Va avea o experiență frustrantă? Va ieși nemulțumit și va povesti prietenilor.

  • Analiză arhitectură site. Trecem prin site-ul tău analizând fiecare pagină din el, asigurându-ne că paginile destinate publicului pot fi găsite de către motoarele de căutare într-un mod facil. Mai mult, vom analiza site-ul și din perspectiva potențialului tău oferind idei și soluții.
  • Găsirea expresiilor de căutare. Cu ajutorul uneltelor aflate la dispoziția noastră analizăm nișa afacerii în cauză pentru identificarea expresiilor cheie cu rată de performanță mare, alocându-le paginii corespunzătoare din siteul tău.
  • Management de succes al conținutului. Vom optimiza conținutul din paginile tale curente și, în plus, vă vom arăta ideile pentru dezvoltarea unui conținut de calitate ce va stimula clienții să reviziteze siteul și să cumpere. Da, conținutul este rege!

Link-building: calitate, nu cantitate, prin metode White-Hat

Cele mai profitabile și de durată campanii SEO sunt cele axate pe calitatea linkurilor față de cantitatea acestora. Nu-ți lăsa afacerea să rămână în urmă, permite-i să evolueaze organic împreună cu motoarele de căutare.

  • Linkuri de pe aceeași nișă. Căutăm, analizăm și publicăm linkuri pe pagini/domenii cu autoritate, relevante nișei de activitate. 
  • Conținut promovat cu success. Cu ajutorul conținutului de succes ajutăm site-ul să devină o autorite în domeniu, prezentând în același timp posibilitatea legării siteurilor către acest conținut.
  • Linkuri de oportunitate. Căutăm websiteuri și pagini cu conținut bine apreciat de Google pentru oportunități de plasare a linkurilor suplimentare. Uneltele online folosite cât și experiența noastră în domeniu oferindu-ți un avantaj în fața competiției.

Întrebări frecvente

Costul campaniei seo diferă în funcție de expresiile de căutare vizate, istoricul siteului cât și o serie întreagă de alți factori. Colaborăm cu afaceri de toate mărimile, mari și mici, oferind soluții accesibile și rezultate reale. Vorbiți cu un specialist pentru a obține o cotație de preț gratuită. Sunați la: 0752.077.471
Nu externalizăm proiectele în care ne implicăm. Suntem pasionați de munca pe care o facem și mândri de rezultatele care se obțin astfel. 
În multiple documente de presă emise de către Google, aceștia vă AVERTIZEAZĂ să stați departe de companiile care garantează poziționările în cadrul motorului de căutare google.ro. Algoritmul Google se schimbă frecvent, motiv pentru care garanțiile nu sunt posibile. Când am început acest serviciu am introdus serviciul cu plata la rezultat și acest mod de lucru garanta că rezultatele se vor obține. Am fost și suntem printre puținii prestatori în domeniu cu o astfel de modalitate de plată. 
Referinte Google
În primul rând modul de lucru și felul în care abordăm promovarea și marketing-ul online. Ne interesează succesul online al clientului nostru, nu să promovăm sau să vindem un serviciu anume. Vrem să fim implicați în proiecte de care să fim mulțumiți, care să ne reprezinte. În al doilea rând, experiența, numărul proiectelor și rezultatele obținute.
Din experiența noastră, clienții pot observa îmbunatațiri majore în primele 90 zile pentru expresiile “long tail” (mai ușoare) și peste 180 zile pentru termeni de căutare competitivi. Optimizarea SEO este o strategie de marketing online pe termen lung, dar cu toate astea demonstrează în mod constant o rentabilitate sporită a investiției chiar și pe termen mediu.
Vor exista modificări de conținut, structură, dispunere, informații. Aceste modificări le facem noi în cele mai multe cazuri. Sunt și dăți în care firma colaboratoare a clientului nostru va implementa aceste schimbări. Cât timp schimbări pozitive sunt aduse site-ului, conform recomandărilor noastre, clientul poate lucra cu cine dorește.