Servicii de promovare prin optimizare site SEO

Ce este?

Serviciul SEO constă în aplicarea diferitelor strategii de online si marketing în vederea îmbunatațirii poziționării unui website în cadrul motoarelor de căutare. Aceste strategii variază de la optimizarea în pagină a continutului și structurii până la construirea profilului de link-uri în afara site-ului. Optimizarea SEO este o piesă importantă pentru orice plan de marketing online care cu o strategie bine conturată va propulsa websiteul in topul motoarelor de căutare.

De ce SEO?

Promovarea seo este o investiție în viitorul afacerii tale, traficul organic având un ROI (Return Of Investment) mult mai mare decât traficul de căutare plătit. Majoritatea traficului de căutare este orientat către rezultatele organice. Dacă website-ul tau NU este in prima pagină pentru expresiile de căutare reprezentative pentru afacerea ta, atunci iți lipsește o parte importantă din potențialul online pierzănd astfel potențiali clienți.

Solicită oferta SEO

Optimizare SEO On-Page

Structura unei pagini web cat si conținutul acesteia este doar o piesă din puzzle-ul SEO, una foarte importantă. Executăm servicii de optimizare on-page îmbinând tehnici ce și-au demonstrat eficacitatea în timp cu soluții dezvoltate special pentru clienti.

  • Analiză arhitectură site. Echipa noastră trece prin site-ul tău analizând fiecare pagină din el, asigurandu-se că paginile destinate publicului pot fi găsite de catre motoarele de căutare într-un mod simplu si facil.
  • Targetarea expresiilor de căutare. Cu ajutorul uneltelor aflate la dispoziția noastră analizăm nișa afacerii în cauză în vederea identificarii expresiilor cu rată de performanță cea mai mare, alocându-le paginii corespunzătoare din siteul tău.
  • Management de succes al conținutului. Nu numai ca vom optimiza conținutul din paginile tale curente ci vă vom arata secretele pentru dezvoltarea unui conținut de calitate ce va stimula clienții să reviziteze siteul. Da, Conținutul este rege!

Link-building: calitate prin metode White-Hat, nu cantitate

Cele mai prolifice companii SEO sunt cele axate pe calitatea linkurilor față de cantitatea acestora. Nu-ți lăsa afacerea să rămână în urmă, permite-i afacerii tale să evolueaze organic împreună cu motoarele de căutare.

  • Linkuri de pe aceeași nișă. Căutăm, analizăm și publicăm linkuri pe pagini cu autoritate mare, ce împărtășesc aceeași nișă. Doar cele reputabile ajung pe lista noastră.
  • Conținut promovat cu success. Cu ajutorul conținutului de succes ajutăm afacerea în dezvoltarea acesteia într-o entitate autoritară în domeniu, prezentând în același timp posibilitatea legării siteurilor către acest conținut.
  • Linkuri de oportunitate. Căutăm websiteuri și pagini cu conținut autoritar în vederea oportunităților de plasare a linkurilor suplimentare. Uneltele online folosite cât și experiența noastră în domeniu oferindu-ți un avantaj în fața competiției.

Întrebări frecvente

Costul campaniei diferă în funcție de expresiile de căutare targetate, istoricul siteului cât și volumul de muncă necesar atingerii obiectivelor. Colaborăm cu afaceri de toate mărimile, mari și mici, și deținem soluții accesibile ce livrează rezultate reale. Dacă sunteți interesați să vorbiți cu un specialist în vânzări pentru a obține o cotație de preț gratuită, sunați la: 0752.077.471
Pentru a putea asigura clienților noștri servicii calitative și supraveghere adecvată, toate persoanele angajate în lucru la un proiect colaborează în mod direct și legal pentru societatea Direct SEO S.R.L. Nu externalizăm către “baieți” sau “colaboratori” proiectele la care ne angajăm. Plătești pentru ca experți online să managerieze proiectul tău, de aceea considerăm că ei trebuie să supravegheze orice proiect preluat de către compania noastră.
În multiple documente de presă emise de către Google, aceștia vă AVERTIZEAZĂ să stați departe de companiile care garantează poziționările în cadrul motorului de căutare google.ro. Orice agenție de publicitate online care garantează poziționările este necinstită, algoritmul Google modificându-se de la o zi la alta. Direct SEO este o agenție recunoscută național pentru livrarea consistentă către clienții săi a unui nivel ridicat de servicii și rezultate. În unele cazuri speciale în care toate semnalele unui site sunt corespunzătoare, oferim și am oferit cu succes, și serviciul de "plată la rezultat", ca modalitate de ofertare, acesta fiind totuși un procent mic din clienții noștri, în majoritatea cazurilor necesitând dozarea eforturilor pe perioade îndelungate, neputând folosi această metodă. Mai jos puteti urmări ghidul de la Google pentru a putea lua o decizie informată atunci când alegi agentia cu care vei lucra.
Referinte Google
Fiecare companie spune că poate livra rezultate, dar ce se intamplă atunci când sunt Întrebați care sunt aceste rezultate? Activând de 8 ani pe piața de promovare din România, Direct SEO are și experiența și rezultatele ce susțin acest fapt. Am colaborat și lucram în continuare la proiecte mari din piața atingând obiectivele stabilite. Specialiștii online ce supervizează proiectele în lucru sunt atestați pe nișa respectivă pe care activează.
Tinând cont de peste 200 de semnale diferite pentru poziționare în cadrul rezultatelor organice Google este dificil de prezis cât timp va dura ca un site sa ajungă în prima pagină. Din experiența noastră, clienții pot observa îmbunatațiri majore în primele 90 zile pentru expresiile “long tail” (mai ușoare) și peste 180 zile pentru termeni de căutare competitivi. Optimizarea SEO este o strategie de marketing online pe termen lung, dar cu toate astea demonstrează în mod constant o rentabilitate sporită a investiției.
Vor exista, în mod normal, mici modificări structurale și de conținut, ce va fi dezvoltat împreuna sau externalizat complet către noi. Majoritatea modificărilor efectuate de către noi sunt în cele mai multe din cazuri efectuate în codul sursă al paginii cât și mici modificări aduse conținutului. Majoritatea clientilor aleg ca noi să efectuăm schimbările în site, cu toate acestea putem oferi directive clare daca preferați punerea în aplicare în mod intern.