Livrăm rezultate măsurabile din 2009

Suntem o agenție de marketing digital full service. Înglobăm în cadrul serviciilor noastre toate elementele de care ai nevoie pentru a dezvolta o afacere de succes și pentru a spori prezența online a organizației tale.

Deservim orice tip de client, de la IMM-uri la companii mari, după cum rezultă și din Portofoliul nostru. În decursul celor 8 ani de activitate am derulat proiecte în multiple domenii, motiv pentru care suntem probabil deja familiarizați cu tipul tău de afacere.


De ce noi?

Activăm în acest domeniu din anul 2009 și în tot acest timp am sprijinit sute de clienți, în cel puțin tot atâtea proiecte de promovare sau dezvoltare web, să obțină ceea ce au dorit în acest mediu nou denumit generic Online.

Cele mai importante atuuri ale noastre țin de experiență, expertiză, pe de o parte, și de modul de lucru serios, direct și implicat, pe de altă parte. Trei aspecte esențiale ne separă de cele mai multe firme din domeniu și anume : aplicarea serviciilor într-un mod personalizat, respectarea promisiunilor, urmărim interesul clientului nostru pentru că succesul lui, al tău, este strâns legat de al nostru.


Valorile noastre

Noi credem că valorile pe care echipa Direct SEO le asumă și promovează sunt cele care fac din compania noastră mai mult decât o agenție de marketing digital și web development. Aceste valori definesc cine suntem și modul în care lucrăm pentru și în numele clienților noștri.

Responsabilitate față de clienții noștri. Gestionarea bugetului de marketing sau activitatea/dezvoltarea online a oricărei companii este deosebit de importantă în acest climat economic hiper-competitiv. Înțelegem acest aspect și ne comportăm ca atare.

Seriozitate. Căutăm și apreciem partenerii de afaceri pentru care 'Seriozitate' nu este doar un cuvânt. Pentru a oferi un serviciu cu adevărat valoros trebuie ca măcar o parte din ceea ce oferi să nu poată fi cumpărat, cum ar fi pasiunea, inspirația, bunătatea sau, pentru noi, Seriozitatea.

Dezvoltare continuă. Lucrăm într-o industrie incredibil de dinamică, în continuă schimbare și dezvoltare. Metodele și strategiile pe care le folosim se schimbă și evoluează constant; Modul în care lucrăm ne permite să ne dezvoltăm continuu, să găsim și să aplicăm soluții noi pentru provocăriile prezente și viitoare.

În loc de încheiere, vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să ne sunați pentru orice alte informații care nu și-au mai găsit loc în site-ul nostru sau pentru care este nevoie de o discuție mai amănunțită.