Ce facem?

Concepem și implementăm campanii captivante pentru facebook, targetate pe segmente de audiență.

Cu ce te ajută asta?

Îți permite să te conectezi cu publicul țință, să crești vânzările și notorietatea brandului, să-ți cunoști mai bine potențialul client.

Ce buget trebuie investit?

Nu exista buget minim obligatoriu. Vom face o recomandare de buget optim pentru afacerea deținută.

Ajungi mai departe folosind reclamele Facebook

Cu peste un miliard de utilizatori activi în lume și 9.6 milioane de conturi active la începutul anului 2017 în România, Facebook deține cea mai bună filtrare a audienței și locul potrivit pentru pentru a lansa reclamele tale.

Țintește reclamele către publicul dorit

Facebook este cea mai importantă platformă de social media, de la prieteni până la bunici, toți folosesc acest website într-o oarecare masură. Având în vedere că este platforma cu cel mai mare număr de utilizatori din lume, este locul ideal pentru promovarea unei afaceri. Mai mult decât atât, vom alege împreună și viza persoanele ce vor vedea reclamele în funcție de activitatea acestora sau locul muncă. Sună bine, nu?

Datorită timpului petrecut online conectându-te cu familia și prietenii, este tentant să crezi că știi mecanismele și subitilitățile Facebook-ului. Este o cu totul altă poveste atunci când vine vorba de Paginile pentru afaceri și orientarea unei reclame către acel public interestat de produsele sau serviciile tale. Si până la urmă, de ce să plătești bani lunar către diverse canale de promovare fără să știi clar: unde s-au dus, cu ce scop și care au fost beneficiile?

Dacă dorești ca reclamele ce promovează afacerea ta să fie vizionate doar de un anumit grup de persoane în funcție de criterii precum: vârstă, sex, relație, chiar și dacă este proprietar de casă, cât și alte date demografice sau interese, atunci publicitatea pe Facebook este cea mai potrivită pentru tine. Poți chiar viza prietenii utilizatorilor ce au plăcut pagina ta pentru a planta puncte de început ale unor discuții, despre produsele sau serviciile afacerii.

După cum poți vedea, toate eforturile acestei modalitați de promovare sunt orientate către găsirea acelor persoane ce pot genera o conversie – achiziționa un produs sau un serviciu de pe site-ul promovat.

Publicitatea Facebook facută cum trebuie

Multe companii sunt interesate de promovarea prin social media și implicit Facebook, dar nu au acces la competențe relevante, timp sau resurse pentru a putea crea, lansa și optimiza o Campanie Facebook la o scara mica sau larga. Noi avem toate cele de mai sus! Experții noștri specializați in PPC si Social Media vă pot dezvolta o campanie de reclame Facebook construită pentru a acomoda bugetul si proiectată ținând cont de obiectivele stabilite.

Ei te pot ajuta cu administrarea campaniei Facebook la fiecare pas al procesului, incluzând crearea și optimizarea reclamei, selectarea publicului corect, monitorizarea și raportarea, menținându-te la curent cu cele mai recente rezultate privind performanța.

Interesat sa devii mai social prin promovarea Facebook? Hai să ne cunoaștem: Ia legăura cu noi!

Încă patru motive să apelezi la Direct SEO

Găseste clienți noi și construește-ți publicul

Campanii social media optimizate pentru interacțiuni sporite și brand awareness crescut

Promovare directă, eficientă, aplicabilă a doua zi

Raportare transparentă pentru rezultate clare și concise

Gata să pornim impreună?

Echipa noastră de experți online te așteaptă și este pregatită să aducă afacerii tale plusul de vizibilitate de care are nevoie.