Promovare prin Google AdWords

Google AdWords este, fără îndoială, cel mai performant sistem de publicitate din lume. Dar nu oricând și în orice condiții. Pentru a beneficia de eficiența acestui canal de promovare este nevoie de o serie întreagă de ingrediente și o rețetă bună, un mix de succes.

Pe de altă parte, promovarea online s-a tot scumpit în ultimii ani și a devenit din ce în ce mai important ca toate eforturile să fie investite conform unui plan bine stabilit, într-un mod coerent, în acord cu modelul de bussines, starea afacerii, piața în care activați și, în general, cu profilul potențialului client.

Statutul de Partener Google, training-urile la care am participat, experiența dobândită în sute de campanii AdWords și a expertizei în vânzările online în general, ne ajută să fim agenția potrivită pentru a livra soluții personalizate, profitabile.

Înțelegem și respectăm cât este de important pentru fiecare firmă, mică sau mare, să investească bugetul de marketing într-un mod semnificativ urmat de rezultate concrete.


Rezultatele obținute până acum ne întăresc convingerea că vă putem ajuta să câștigați mai mulți clienți, în orice buget de promovare. Iată de ce:

  • Avem mulți clienți care sunt foarte mulțumiți de colaborarea cu noi;
  • Avem cunoștințe solide în exploatarea eficientă a sistemului AdWords;
  • Implementăm metode de măsurare a rezultatelor, în special prin Google Analytics;
  • Lucrăm îndeaproape cu colegii de la Google pentru toți clientii noștri. Cunoștințele și ideile lor sunt valoroase, le completează pe ale noastre, în plus instrumentele pe care le au la dispoziție sunt esențiale;
  • Am dezvoltat soluții soft de automatizare a muncii noastre și programe de verificare a calității click-urilor primite; Timpul astfel câștigat este mai bine investit pentru clientul nostru.

Pentru detalii suplimentare este întotdeauna mai bine să discutam telefonic, să aflăm ce aveți nevoie și cum vă putem ajuta mai bine.